www.lawyer.rs-info

Sadržaj ovog sajta je informativan, promocija dobrih namera i dobre prakse advokature i približavanje rada Evropskog suda za ljudska prava. Sadržaj sajta cine iskljucivo stvari koje su javno dostupne, i kao takve slobodne za preuzimanje.
Radno vreme:08-14 ,ponedeljak, utorak i cetvrtak od 19-21 prijem stranaka.

kontakt
Advokat

Saša Aleksic 
advokat Aleksicrodjen 23. avgusta 1968. godine u Valjevu (majka Bosiljka, otac Milojko).Pravni fakultet završio na Beogradskom univerzitetu 1995. god. Pripravnicki staž proveo kod advokata Miodraga Djuricica iz Valjeva. 1998. otvaram sopstvenu kancelariju u Valjevu.

Dvoje zaposlenih: advokat Saša Aleksic , advokat Ivana Radosavljevic i advokatski pripravnik Mladen Milovanovic i dva spoljna saradnika.

Na žalost ostale podatke o meni i moje stavove nisam u mogucnosti da objavim usled primedbi kolege iz Kucure da je ovaj sajt reklamerski i da nije primeren advokaturi.

Stoga molim sve posetioce, a narocito kolege i koleginice advokate-katice i pravnike-ce, da mi ukažu ili sugerišu ako ovaj sajt ima neprimerenog sadržaja ili u sebi sadrži ''reklamerstvo'' ili na drugi nacin krši pravila i norme Kodeks profesionalne etike advokata.

Sadržaj ovog sajta je informativan , promocija dobrih namera i dobre prakse advokature Sadržaj sajta cine iskljucivo stvari koje su javno dostupne,i kao takve slobodne za preuzimanje, uz poželjno navodjenje izvora preuzimanja ili autora.

Ukoliko neko smatra da su mu narušena ili povredjenja autorska ili bilo kakva druga prava molim Vas da me obavestite kako bi preduzeli mere da otklonimo povredu necijih autorskih prava.

emailE-mail:
Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli
Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli    -    Ova adresa el. pošte zaštićena je od spam napada, treba omogućiti JavaSkript da biste je videli


GPS pozicija:
44.27200
19.89130

 

pozicija resize

 

Iudicis est semper in causis verum sequi, patroni nonumquam verisimile, etiam si minus sit verum, defendere.

Sudija se u sporovima uvek mora držati istine, a branilac može da brani i kada stvar nije potpuno istinita.